Τα ειδησεογραφικά και ενημερωτικά portals αποτελούν πλέον το βασικότερο μέσο για την ενημέρωση του κοινού, και η εύκολη πρόσβαση τους στην επικαιρότητα τα κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να παρέχουν πλήρη ενημέρωση όλο το 24ωρο.

Η IAP Net με την πολυετή εμπειρία της, μπορεί να ανταπεξέλθει απόλυτα στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς προσφέροντάς σας σύγχρονες και εξειδικευμένες επαγγελματικές υπηρεσίες ενημερωτικών portals, ειδησεογραφικών sites καθώς και ηλεκτρονικών περιοδικών.

Κατασκευή Portal

Τι κάνει ένα portal να ξεχωρίζει;

Σύγχρονο Design

Η ομάδα της IAP Net με την πολυετή εμπειρία της εξειδικεύεται στην κατασκευή σύγχρονων και εντυπωσιακών ενημερωτικών/ειδησεογραφικών portal που κερδίζουν τον επισκέπτη/αναγνώστη από την 1η στιγμή!

Στοχευμένη θεματολογία

Το Α και το Ω ενός ενημερωτικού/ειδησεογραφικού portal είναι το περιεχόμενο του, πρέπει να έχει μια συγκεκριμένη και στοχευμένη θεματολογία η οποία θα το χαρακτηρίζει και θα κάνει τους αναγνώστες τους να το επισκεφθούν ξανά!

Ευανάγνωστο περιεχόμενο

Ένα ευανάγνωστο ενημερωτικό portal είναι αυτό που θα κρατήσει τον επισκέπτη/αναγνώστη, αν δεν θέλετε οι επισκέπτες σας να αποχωρούν τότε μην τους κουράζετε!

Ταχύτητα

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ένα portal είναι η ταχύτητα. Ο επισκέπτης/αναγνώστης θέλει γρήγορα και εύκολα να αποκτήσει πρόσβαση στις πληροφορίες που αναζητά.

Κατασκευή Portal

Τι πρέπει να έχει ένα σύγχρονο ενημερωτικό portal

Social media optimized

Για την αύξηση της επισκεψιμότητας ενός blog πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες τεχνικές και λειτουργίες για την κοινοποίηση και διάδοση των άρθρων σας μέσω των social media

Εξελιγμένες τεχνικές SEO

Προσφέρουμε τις σωστές και ενδεδειγμένες τεχνικές το SEO ώστε το blog σας να εμφανίζεται πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης και να παραμείνει εκεί!

Σύνδεση με social media

Δίνουμε την δυνατότητα στους χρήστες που βρίσκουν ενδιαφέρον το ενημερωτικό σας portal να σας ακολουθήσουν στα δημοφιλή social media

Αυτόματος διαμοιρασμός άρθρων

Παρέχουμε τις κατάλληλες τεχνικές και λειτουργίες ώστε τα άρθρα σας να διαμοιράζονται αυτόματα στα social media σας

Κατασκευή Portal

Τι άλλο περιλαμβάνει η κατασκευή ενός ενημερωτικού portal

Εκτός από τις παραπάνω βασικές τεχνικές και λειτουργίες που πρέπει να διαθέτει ένα ενημερωτικό ιστολόγιο υπάρχουν και κάποιες επιπλέον που κάθε portal πρέπει να έχει ώστε οι επισκέπτες σας να επιστρέφουν σε σας. Μερικές από αυτές είναι:

 • Σύνδεση του blog με την ιστοσελίδα ή το e-shop
 • Απεριόριστες κατηγορίες
 • Απεριόριστες ετικέτες
 • Διαχείριση σχολίων
 • Σχετικά άρθρα
 • Google Analytics
 • Αναζήτηση άρθρων
 • Προσθήκη Γλωσσών
 • Σύστημα newsletter
 • Υψηλές ταχύτητες
 • Responsive Design
 • GDPR
 • Προσθήκη διαφημίσεων
 • Διαχείριση διαφημίσεων
 • Affiliate
 • Δωρεάν SSL

Συχνές Ερωτήσεις

Σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμο το portal μου;

Ο μέσος χρόνος ολοκλήρωσης ενός ενημερωτικού portal κυμαίνεται μεταξύ 5-10 εργάσιμων ημερών.

Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που μπορεί να καθυστερήσουν παραπάνω την κατασκευή του portal οι οποίοι έχουν να κάνουν με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε ιστολογίου (επιπλέον γλώσσες εμφάνισης, διασύνδεση με διαφημιστικές υπηρεσίες, δημιουργία διαχείρισης διαφημιστικών καμπανιών κ.α.)

Σε καμία περίπτωση όμως η ομάδα μας δεν θα “θυσιάσει” την ποιότητα χάριν της ταχύτητας. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι αυτό το οποίο μας χαρακτηρίζει: Σύγχρονο, εντυπωσιακό, μοναδικό και λειτουργικό.

Πόσο θα κοστίσει η κατασκευή του portal μου;

Η κατασκευή portal, σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες, δεν μπορεί να είναι συγκεκριμένη. Κάθε ιστολόγιο είναι ξεχωριστό και έχει τις δικές του ανάγκες προβολής και προώθησης. Οπότε εκ των πραγμάτων, η τιμή δεν μπορεί να είναι συγκεκριμένη πριν γίνει μελέτη των αναγκών σας.

Ενδεικτικοί παράγοντες που μπορεί να αυξήσουν το κόστος είναι οι επιπλέον γλώσσες εμφάνισης, η διασύνδεση με διαφημιστικές υπηρεσίες, η δημιουργία διαχείρισης διαφημιστικών καμπανιών κ.α.) αλλά και το αν επιλέξετε κάποιο έτοιμο template ή θέλετε να το σχεδιάσουμε εμείς αποκλειστικά για εσάς (custom).

Αυτό που σας εγγυόμαστε είναι ότι αντιλαμβανόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς χωρίς να ρίχνουμε την ποιότητα.

Το portal μου θα είναι φιλικό προς τις κινητές συσκευές;

Τα portal που κατασκευάζουμε προσαρμόζονται ιδανικά σε κάθε συσκευή, είτε αυτή είναι ένας απλό υπολογιστής, είτε laptop, είτε tablet, είτε κινητά τηλέφωνα.

Το portal μου θα είναι αρκετά γρήγορo και πως μπορώ να το ελέγξω;

Η ταχύτητα φόρτωσης ενός portal έχει πολύ μεγάλη σημασία και για την αύξηση της επισκεψιμότητας αλλά και την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης.

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί τις πιο τελευταίες και σύγχρονες τεχνικές ώστε το προσωπικό σας ιστολόγιο να φορτώνει αμέσως! Επίσης οι server μας είναι επίσης γρήγοροι όποτε η ταχύτητα αυξάνεται ακόμα περισσότερο.

Εάν θέλετε να ελέγξετε μόνοι σας την ταχύτητα του ηλεκτρονικού καταστήματός σας, τα καλύτερα εργαλεία είναι το GTmetrix και το Google Pagespeed Insights.

Θα μπορώ και εγώ να προσθέτω περιεχόμενο; Πόσο εύκολο είναι;

Η βασική λειτουργία ενός portal είναι η δημιουργία και εισαγωγή περιεχομένου. Από εμάς, θα λάβετε κωδικούς για το διαχειριστικό περιβάλλον και θα σας εκπαιδεύσουμε στη διαχείρισή και προσθήκη περιεχομένου.

Θα πρέπει να επιλέξω υποχρεωτικά κάποιο έτοιμο template;

Όχι! Δεν σας περιορίζουμε στην υποχρεωτική επιλογή κάποιου έτοιμου template.

Η ομάδα μας μπορεί να σχεδιάσει και κατασκευάσει ένα custom και μοναδικό template για εσάς το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες αλλά και την αισθητική σας.

Το portal μου θα βγαίνει στην 1η σελίδα της Google;

Τα portal που δημιουργούμε είναι απόλυτα φιλικά στην Google (αλλά και στις μηχανές αναζήτησης) και ακολουθούμε όλες τις οδηγίες και τεχνικές που ανακοινώνουν κατά καιρούς μιας και αλλάζουν συνεχώς.

Από κει και πέρα υπάρχουν πολλοί παράμετροι που συμβάλουν στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας όπως η ταχύτητα της, η επιλογή του κατάλληλου περιεχομένου, η αλλαγή του σε τακτά χρονικά διαστήματα κ.α.

Τα portal των πελατών μας βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης για τις λέξεις κλειδιά που στοχεύουν, αλλά αυτό χρειάζεται χρόνο και ποιοτικό περιεχόμενο.

Αν κάποιος σας υποσχεθεί ότι θα σας βγάλει πρώτους, σίγουρα σας λέει ψέματα.

Ποια πλατφόρμα να επιλέξω;

Η επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τις ανάγκες σας αλλά και τους στόχους που έχετε θέσει!

Οι πλατφόρμες τις οποίες χρησιμοποιεί η ομάδα μας για την κατασκευή των portals είναι Drupal, WordPress και σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις Joomla.

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα της IAP Net θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή σας αναλύοντας τις ανάγκες και τους στόχους σας!