Κατασκευή Eshop

Η κατασκευή eshop αποτελεί πολύ περισσότερα από την δημιουργία μιας ιστοσελίδας. Η ομάδα της IAP Net προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδίασης και κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος οι οποίες συμβαδίζουν με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Στον κόσμο του διαδικτύου που κάθε μέρα αλλάζει, εμείς ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε να είμαστε 1 βήμα μπροστά από κάθε νέα πρόκληση.

Αν θέλετε να έχετε ένα σύγχρονο, όμορφο και γρήγορο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο θα αυξήσει το πελατολόγιο και τις πωλήσεις σας δεν έχετε παρά να μας εμπιστευθείτε!

Γιατί να φτιάξω
ηλεκτρονικό κατάστημα;

 • Χωρίς eshop, η επιχείρηση σας «δεν υπάρχει»!

  Κάθε επιχείρηση πρέπει να έχει ηλεκτρονικό κατάστημα, πόσο μάλλον όταν σχεδόν όλες οι ανταγωνιστικές επιχειρήσεις έχουν. Στην εποχή που το internet είναι ηγέτης στις πωλήσεις, η επιχείρησή σας δεν μπορεί να λείπει από αυτό.

 • Είσαστε ανοιχτά 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα!

  Στον κόσμο του Internet τα καταστήματα δεν έχουν ωράριο λειτουργίας. Οι υποψήφιοι πελάτες σας μπορούν άμεσα και εύκολα να ενημερωθούν για τα προϊόντα σας οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Η επιχείρηση σας δεν κλείνει ποτέ.

 • Αυξάνετε το πελατολόγιο και τις πωλήσεις σας!

  Η επιχείρηση σας αποκτάει έναν ακόμα δίαυλο επικοινωνίας με τους μελλοντικούς πελάτες σας οι οποίοι πλέον αναζητούν στο διαδίκτυο τα προϊόντα που ενδιαφέρονται. Αν δεν υπάρχετε στο internet, θα καταλήξουν στον ανταγωνιστή σας.

 • Βελτιώνετε την εξυπηρέτηση των πελατών σας!

  Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν είναι απλά η προβολής των προϊόντων σας. Μέσα από αυτό πρέπει να παρέχετε άριστη εξυπηρέτηση πελατών όπως Live Chat, φόρμες επικοινωνίας, σελίδες συχνών ερωτήσεων και φυσικά η ολοκλήρωση παραγγελιών.

 • Βρίσκουν εύκολα το κατάστημά σας όπου και αν βρίσκονται!

  Με το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, «σπάνε» τα γεωγραφικά σύνορα της επιχείρησής σας. Πλέον δεν έχει σημασία που βρίσκεται το φυσικό σας κατάστημα σας αφού οι πελάτες σας βρίσκουν και μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα σας online!

 • Μια σύγχρονη ιστοσελίδα, δείχνει μια σύγχρονη επιχείρηση!

  Η επιχείρησή σας, δεν αρκεί να είναι σύγχρονη αλλά πρέπει και να δείχνει! Στην εποχή που το internet είναι ηγέτης στην επικοινωνία και την πληροφορία, η επιχείρησή σας δεν μπορεί να απέχει από αυτό.

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες!

 • 01. Διασύνδεση με τράπεζες

  Διασύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με όλες τις τράπεζες της Ελλάδας (AlphaBank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς κ.α.) αλλά και του Εξωτερικού

 • 02. Διασύνδεση με ERP

  Διασύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με όλα τα ERP και εμπορικά προγράμματα της αγοράς (SAP, Entersoft, Softone, Singular Logic, U.S. RTC κ.α.)

 • 03. Διασύνδεση με Courier

  Διασύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με όλα τις εταιρείες Courier για υπολογισμό μεταφορικών, έκδοση vouchers και παρακολούθηση παραγγελίας (ACS, UPS, Speedex κ.α.)

 • 04. Όλοι οι τρόποι πληρωμής

  Διασύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με όλους τους σύγχρονους τρόπους πληρωμής (Αντικαταβολή, Πιστωτική/Χρεωστική, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Viva Payments, EveryPay κ.α.)

 • 05. B2C και B2B

  Μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας σε πελάτες λιανικής (B2C) αλλά και χονδρικής (B2B) στο ίδιο ηλεκτρονικό κατάστημα και με διαφορετικές τιμές

 • 06. Διασύνδεση με Skroutz & Best Price

  Αυξήστε σημαντικά τα κέρδη και τις πωλήσεις σας, με την διασύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με τις πιο δημοφιλής ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών (Skroutz, Best Price κ.α.)

 • 07. One Page Checkout

  Το checkout μας υποστηρίζει guest checkout (αγορά ως επισκέπτης), Facebook/Google Login, βιβλίο διευθύνσεων και πολλές άλλες λειτουργίες όλα σε μια σελίδα που κάνουν την διαδικασία γρήγορη και εύκολη

 • 08. Μαζική εισαγωγή/μεταφορά προϊόντων

  Για εσάς που δεν έχετε κάποιο εμπορικό σύστημα ERP δημιουργούμε ξεχωριστές λειτουργίες βασισμένες στις ανάγκες σας ώστε να εισάγετε/μεταφέρετε τα προϊόντα σας μαζικά μέσω XML, CSV, EXCEL

Τι άλλο περιλαμβάνει
η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος

Εκτός από τις παραπάνω βασικές λειτουργίες ενός ηλεκτρονικού καταστήματος υπάρχουν και κάποιες επιπλέον που κάθε eshop πρέπει να έχει ώστε οι επισκέπτες να μπορούν γρήγορα και εύκολα να βρουν αυτό που θέλουν. Μερικές από αυτές είναι:

 • Ασφαλείς συναλλαγές
 • Εκπτωτικά κουπόνια
 • Voice Search
 • Φίλτρα προϊόντων
 • Whishlist προϊόντων
 • Σύγκριση προϊόντων
 • Αξιολογήσεις προϊόντων
 • Συσχετισμός προϊόντων
 • Στατιστικά στοιχεία
 • Δωρεάν SSL
 • Σύστημα newsletter
 • Υπενθύμιση αγορών
 • GDPR
 • Υψηλές ταχύτητες
 • Custom Design
 • Responsive Design

Συχνές Ερωτήσεις

Οι απαντήσεις μας στις πιο συνηθισμένες και σημαντικές ερωτήσεις των υποψήφιων πελατών μας

Ο μέσος χρόνος ολοκλήρωσης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος κυμαίνεται μεταξύ 10-15 εργάσιμων ημερών.

Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που μπορεί να καθυστερήσουν παραπάνω την κατασκευή της ιστοσελίδας οι οποίοι έχουν να κάνουν με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης (επιπλέον γλώσσες εμφάνισης, διασύνδεση με ERP, διασύνδεση με μεταφορικές εταιρείες, διασύνδεση με διάφορους τρόπους πληρωμής κ.α.)

Σε καμία περίπτωση όμως η ομάδα μας δεν θα “θυσιάσει” την ποιότητα χάριν της ταχύτητας. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι αυτό το οποίο μας χαρακτηρίζει: Σύγχρονο, εντυπωσιακό, μοναδικό και λειτουργικό.

Η κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων, σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες, δεν μπορεί να είναι συγκεκριμένη. Κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή και έχει τις δικές της ανάγκες προβολής και πώλησης. Οπότε εκ των πραγμάτων, η τιμή δεν μπορεί να είναι συγκεκριμένη πριν γίνει μελέτη των αναγκών σας.

Ενδεικτικοί παράγοντες που μπορεί να αυξήσουν το κόστος είναι οι επιπλέον γλώσσες εμφάνισης, διάφορες διασυνδέσεις (ERP, μεταφορικές εταιρείες, τράπεζες, paypal, viva payments κ.α.) αλλά και το αν επιλέξετε κάποιο έτοιμο template ή θέλετε να το σχεδιάσουμε εμείς αποκλειστικά για εσάς (custom).

Αυτό που σας εγγυόμαστε είναι ότι αντιλαμβανόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς χωρίς να ρίχνουμε την ποιότητα.

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε προσαρμόζονται ιδανικά σε κάθε συσκευή, είτε αυτή είναι ένας απλό υπολογιστής, είτε laptop, είτε tablet, είτε κινητά τηλέφωνα.

Η ταχύτητα φόρτωσης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος έχει πολύ μεγάλη σημασία και για την αύξηση των πωλήσεων αλλά και την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης.

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί τις πιο τελευταίες και σύγχρονες τεχνικές ώστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να φορτώνει αμέσως! Επίσης οι server μας είναι επίσης γρήγοροι όποτε η ταχύτητα αυξάνεται ακόμα περισσότερο.

Εάν θέλετε να ελέγξετε μόνοι σας την ταχύτητα του ηλεκτρονικού καταστήματός σας, τα καλύτερα εργαλεία είναι το GTmetrix και το Google Pagespeed Insights.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι δικό σας. Πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε αν το επιθυμείτε. Από εμάς, θα λάβετε κωδικούς για το διαχειριστικό περιβάλλον και θα σας εκπαιδεύσουμε στη διαχείρισή και προσθήκη περιεχομένου.

Από κει και πέρα, κατόπιν μεταξύ μας συνεννόησης, η ομάδα μας μπορεί να αναλάβει το “γέμισμα” και την διαχείριση του καταστήματός σας.

Όχι! Δεν σας περιορίζουμε στην υποχρεωτική επιλογή κάποιου έτοιμου template.

Η ομάδα μας μπορεί να σχεδιάσει και κατασκευάσει ένα custom και μοναδικό template για εσάς το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες αλλά και την αισθητική σας.

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που δημιουργούμε είναι απόλυτα φιλικά στην Google (αλλά και στις μηχανές αναζήτησης) και ακολουθούμε όλες τις οδηγίες και τεχνικές που ανακοινώνουν κατά καιρούς μιας και αλλάζουν συνεχώς.

Από κει και πέρα υπάρχουν πολλοί παράμετροι που συμβάλουν στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας όπως η ταχύτητα της, η επιλογή του κατάλληλου περιεχομένου, η αλλαγή του σε τακτά χρονικά διαστήματα κ.α.

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα των πελατών μας βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης για τις λέξεις κλειδιά που στοχεύουν, αλλά αυτό χρειάζεται χρόνο και ποιοτικό περιεχόμενο.

Αν κάποιος σας υποσχεθεί ότι θα σας βγάλει πρώτους, σίγουρα σας λέει ψέματα.

Κατασκευάζουμε τα ηλεκτρονικά καταστήματα με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι εύκολη η προσθήκη νέων λειτουργιών που θα χρειαστούν σε μεταγενέστερο χρόνο. Οι τεχνολογίες συνεχώς αλλάζουν και οι ανάγκες των επιχειρήσεων αυξάνονται. Θα πρέπει να ακολουθείτε τις εξελίξεις και εμείς είμαστε εδώ και για να σας πληροφορούμε αλλά και να υλοποιούμε για κάθε λειτουργία που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!

Αναλαμβάνουμε τη κατάθεση του φακέλου σας καθώς και όλες τις εργασίες που απαιτούνται να γίνουν στο eshop από το ΕΣΠΑ ώστε να πάρετε 100% χρηματοδότηση για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα έως και 5000€. Εξετάζουμε αρχικά αν το δικαιούστε και έπειτα με ελάχιστη ενασχόληση από εσάς ολοκληρώνουμε το project και παίρνετε τη χρηματοδότηση.

Ας μιλήσουμε για το Project σας

Δώστε μας τις βασικές πληροφορίες για αυτό που ενδιαφέρεστε και η ομάδα μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό

  Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά