Κατασκευή Blog

Η δημιουργία blog (είτε προσωπικού είτε επαγγελματικού) είναι μια έξυπνη και αποδοτική λύση για να μοιραστείτε τις ιδέες και το πάθος σας, να κάνετε απλά το κέφι σας ή ακόμα και να βγάλετε κέρδος. Όποιος και αν είναι ο λόγος της κατασκευής blog, το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι μοναδικό!

Για να γίνει αυτό η ομάδα της IAP Net σας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εφαρμόζουμε όλες τις τελευταίες και σύγχρονες λειτουργίες και πρακτικές ώστε το blog σας να καλύψει όλες τις ανάγκες τις δικές σας αλλά και των αναγνωστών σας!

Γιατί να φτιάξω
προσωπικό/επαγγελματικό ιστολόγιο;

 • Μοιραστείτε τις σκέψεις σας

  Ο καλύτερος τρόπος να μοιραστείτε τις σκέψεις σας σε αυτό που σας ενδιαφέρει, σας αφορά ή και σας προβληματίζει είναι η κατασκευή ενός σύγχρονου αλλά και ευανάγνωστου blog

 • Εξτρά εισόδημα

  Αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία προβολής και προώθησης προϊόντων, υπηρεσιών και απόψεων στο διαδίκτυο που σημαίνει πολλούς τρόπους απόκτησης εξτρά εισοδήματος

 • Κάντε το κέφι σας!

  Ένας έξυπνος και διασκεδαστικός τρόπος να περνάτε όμορφα τον ελεύθερό σας χρόνο μαζί με την διαδικτυακή παρέα σας!

 • Φτιάξτε την κοινότητα σας

  Ανταλλάξτε ιδέες και απόψεις με τα μέλη της διαδικτυακής παρέας σας και διευρύνετε τις γνώσεις σας πάνω στην θεματολογία που σας αφορά!

Τι κάνει ένα προσωπικό ιστολόγιο/blog
να ξεχωρίζει

 • 01. Μοναδικό περιεχόμενο

  Το Α και το Ω σε ένα blog είναι το περιεχόμενο του, το οποίο πρέπει να είναι μοναδικό για να προσελκύσει περισσότερους αναγνώστες και για να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης

 • 02. Πρωτότυπο layout

  Οι επισκέπτες μπαίνουν στα blog κυρίως για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους, σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η εμφάνιση του ιστολόγιού σας που πρέπει να είναι σύγχρονη και μοντέρνα!

 • 03. Social media optimized

  Για την αύξηση της επισκεψιμότητας ενός blog πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες τεχνικές και λειτουργίες για την κοινοποίηση και διάδοση των άρθρων σας μέσω των social media

 • 04. Εξελιγμένες τεχνικές SEO

  Προσφέρουμε τις σωστές και ενδεδειγμένες τεχνικές το SEO ώστε το blog σας να εμφανίζεται πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης και να παραμείνει εκεί!

 • 05. Ευανάγνωστο περιεχόμενο

  Όταν οι επισκέπτες βρίσκουν εύκολα και ξεκούραστα τις πληροφορίες που θέλουν στο blog σας το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το επισκεφθούν ξανά!

 • 06. Αυτόματος διαμοιρασμός άρθρων

  Παρέχουμε τις κατάλληλες τεχνικές και λειτουργίες ώστε τα άρθρα σας να διαμοιράζονται αυτόματα στα social media σας

Τι άλλο περιλαμβάνει η κατασκευή
προσωπικού ιστολογίου/blog

Εκτός από τις παραπάνω βασικές τεχνικές και λειτουργίες που κάνουν ένα προσωπικό ιστολόγιο/blog να ξεχωρίζει υπάρχουν και κάποιες επιπλέον που κάθε blog πρέπει να έχει ώστε οι επισκέπτες σας να επιστρέφουν σε σας. Μερικές από αυτές είναι:

 • Σύνδεση του blog με την ιστοσελίδα ή το e-shop
 • Απεριόριστες κατηγορίες
 • Απεριόριστες ετικέτες
 • Διαχείριση σχολίων
 • Σχετικά άρθρα
 • Google Analytics
 • Αναζήτηση άρθρων
 • Προσθήκη Γλωσσών
 • Σύστημα newsletter
 • Υψηλές ταχύτητες
 • Responsive Design
 • GDPR
 • Προσθήκη διαφημίσεων
 • Διαχείριση διαφημίσεων
 • Affiliate
 • Δωρεάν SSL

Συχνές Ερωτήσεις

Οι απαντήσεις μας στις πιο συνηθισμένες και σημαντικές ερωτήσεις των υποψήφιων πελατών μας

Ο μέσος χρόνος ολοκλήρωσης ενός προσωπικού ιστολογίου κυμαίνεται μεταξύ 5-10 εργάσιμων ημερών.

Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που μπορεί να καθυστερήσουν παραπάνω την κατασκευή του blog οι οποίοι έχουν να κάνουν με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε ιστολογίου (επιπλέον γλώσσες εμφάνισης, διασύνδεση με διαφημιστικές υπηρεσίες, δημιουργία διαχείρισης διαφημιστικών καμπανιών κ.α.)

Σε καμία περίπτωση όμως η ομάδα μας δεν θα “θυσιάσει” την ποιότητα χάριν της ταχύτητας. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι αυτό το οποίο μας χαρακτηρίζει: Σύγχρονο, εντυπωσιακό, μοναδικό και λειτουργικό.

Η κατασκευή blog, σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες, δεν μπορεί να είναι συγκεκριμένη. Κάθε ιστολόγιο είναι ξεχωριστό και έχει τις δικές του ανάγκες προβολής και προώθησης. Οπότε εκ των πραγμάτων, η τιμή δεν μπορεί να είναι συγκεκριμένη πριν γίνει μελέτη των αναγκών σας.

Ενδεικτικοί παράγοντες που μπορεί να αυξήσουν το κόστος είναι οι επιπλέον γλώσσες εμφάνισης, η διασύνδεση με διαφημιστικές υπηρεσίες, η δημιουργία διαχείρισης διαφημιστικών καμπανιών κ.α.) αλλά και το αν επιλέξετε κάποιο έτοιμο template ή θέλετε να το σχεδιάσουμε εμείς αποκλειστικά για εσάς (custom).

Αυτό που σας εγγυόμαστε είναι ότι αντιλαμβανόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς χωρίς να ρίχνουμε την ποιότητα.

Τα blog που κατασκευάζουμε προσαρμόζονται ιδανικά σε κάθε συσκευή, είτε αυτή είναι ένας απλό υπολογιστής, είτε laptop, είτε tablet, είτε κινητά τηλέφωνα.

Η ταχύτητα φόρτωσης ενός blog έχει πολύ μεγάλη σημασία και για την αύξηση της επισκεψιμότητας αλλά και την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης.

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί τις πιο τελευταίες και σύγχρονες τεχνικές ώστε το προσωπικό σας ιστολόγιο να φορτώνει αμέσως! Επίσης οι server μας είναι επίσης γρήγοροι όποτε η ταχύτητα αυξάνεται ακόμα περισσότερο.

Εάν θέλετε να ελέγξετε μόνοι σας την ταχύτητα του ηλεκτρονικού καταστήματός σας, τα καλύτερα εργαλεία είναι το GTmetrix και το Google Pagespeed Insights.

Το blog είναι δικό σας. Πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε αν το επιθυμείτε. Από εμάς, θα λάβετε κωδικούς για το διαχειριστικό περιβάλλον και θα σας εκπαιδεύσουμε στη διαχείρισή και προσθήκη περιεχομένου.

Όχι! Δεν σας περιορίζουμε στην υποχρεωτική επιλογή κάποιου έτοιμου template.

Η ομάδα μας μπορεί να σχεδιάσει και κατασκευάσει ένα custom και μοναδικό template για εσάς το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες αλλά και την αισθητική σας.

Τα blog που δημιουργούμε είναι απόλυτα φιλικά στην Google (αλλά και στις μηχανές αναζήτησης) και ακολουθούμε όλες τις οδηγίες και τεχνικές που ανακοινώνουν κατά καιρούς μιας και αλλάζουν συνεχώς.

Από κει και πέρα υπάρχουν πολλοί παράμετροι που συμβάλουν στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας όπως η ταχύτητα της, η επιλογή του κατάλληλου περιεχομένου, η αλλαγή του σε τακτά χρονικά διαστήματα κ.α.

Τα blog των πελατών μας βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης για τις λέξεις κλειδιά που στοχεύουν, αλλά αυτό χρειάζεται χρόνο και ποιοτικό περιεχόμενο.

Αν κάποιος σας υποσχεθεί ότι θα σας βγάλει πρώτους, σίγουρα σας λέει ψέματα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βγάλετε χρήματα από το blog σας όπως η πώληση φυσικών προϊόντων, η πώληση ψηφιακών προϊόντων (πχ e-books), online μαθήματα ή σεμινάρια, affiliate marketing, διαφημίσεις (Google Adsense), παροχή υπηρεσιών, sponsored blog posts κ.α.

Η ομάδα της IAP Net θα σας ενημερώσει για όλους τους πιθανούς τρόπος απόκτησης extra εισοδήματος και θα σας κατευθύνει ανάλογα για να τους επιτύχετε!

Για να έχει κάποιος το προσωπικό του ιστολόγιο το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη και φαντασία.

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες για blogging στο διαδίκτυο που σας βοηθάνε να ξεκινήσετε το blog σας ακόμα και αν είστε αρχάριοι.

Σε ένα περιβάλλον που θυμίζει το word μπορείτε να γράψετε τις απόψεις σας, να ανεβάσετε τις φωτογραφίες ή τα videos σας και με ένα απλώς πάτημα κουμπιού το νέο σας άρθρο να δημοσιευθεί στο διαδίκτυο.

Η ομάδα της IAP Net θα είναι δίπλα σας από την αρχή ώστε να ξεπεράσετε οποιαδήποτε τυχόν δυσκολία συναντήσετε!

Η επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τις ανάγκες σας αλλά και τους στόχους που έχετε θέσει!

Από ένα από απλό Blogger έως ένα επαγγελματικό WordPress Blog.

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα της IAP Net θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή σας αναλύοντας τις ανάγκες και τους στόχους σας!

Ας μιλήσουμε για το Project σας

Δώστε μας τις βασικές πληροφορίες για αυτό που ενδιαφέρεστε και η ομάδα μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό

  Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά