Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας δεν είναι απλή υπόθεση όπως συνήθως παρουσιάζεται. Αν κάποιοι σας πείσουν για αυτό, το αποτέλεσμα για την εταιρεία σας θα είναι μία ακόμα ιστοσελίδα που θα υπάρχει στο διαδίκτυο όπως πολλές άλλες. Στην IAP Net δεν κατασκευάζουμε “απλές” σελίδες αλλά σελίδες που έχουν ως σκοπό την επίτευξη των στόχων σας, που θα εκφράζουν την φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρείας σας, θα προσελκύουν τους χρήστες του διαδικτύου, θα είναι λειτουργικές και θα τους βοηθούν να παραμείνουν περισσότερο χρόνο, χαρίζοντας τους μία ευχάριστη εμπειρία.

Πολλές φορές θα έχετε αναρωτηθεί: Γιατί να φτιάξω μια ιστοσελίδα; Αξίζει τον κόπο και τα έξοδα; Η απάντηση είναι ότι για τους χρήστες μια επιχείρηση που δεν έχει ιστοσελίδα είναι ανύπαρκτη. ΚΑΘΕ επιχείρηση πρέπει να έχει μια ιστοσελίδα για πολλούς λόγους.

Γιατί να φτιάξω μια
επαγγελματική ιστοσελίδα;

 • Χωρίς ιστοσελίδα, η επιχείρηση σας «δεν υπάρχει»!

  Κάθε επιχείρηση πρέπει να έχει ιστοσελίδα, πόσο μάλλον όταν σχεδόν όλες οι ανταγωνιστικές επιχειρήσεις έχουν. Στην εποχή που το internet είναι ηγέτης στην επικοινωνία και την πληροφορία, η επιχείρησή σας δεν μπορεί να λείπει από αυτό.

 • Είσαστε ανοιχτά 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα!

  Στον κόσμο του Internet οι εταιρείες δεν έχουν ωράριο λειτουργίας. Οι υποψήφιοι πελάτες σας μπορούν άμεσα και εύκολα να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Η εταιρεία σας δεν κλείνει ποτέ.

 • Αυξάνετε το πελατολόγιο σας!

  Η επιχείρηση σας αποκτάει έναν ακόμα δίαυλο επικοινωνίας με τους μελλοντικούς πελάτες σας οι οποίοι πλέον αναζητούν στο διαδίκτυο τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που ενδιαφέρονται. Αν δεν υπάρχετε στο internet, θα καταλήξουν στον ανταγωνιστή σας.

 • Βελτιώνετε την εξυπηρέτηση πελατών!

  Η ιστοσελίδα δεν είναι απλά η προβολής της επιχείρησης σας. Μέσα από αυτήν πρέπει να παρέχετε άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το επιτύχετε αυτό όπως Live Chat, φόρμες επικοινωνίας, σελίδες συχνών ερωτήσεων κ.α.

 • Οι χρήστες βρίσκουν εύκολα την επιχείρησή σας όπου και αν βρίσκονται!

  Με τη δική σας ιστοσελίδα, «σπάνε» τα γεωγραφικά σύνορα της επιχείρησής σας. Πλέον δεν έχει σημασία που βρίσκεται το φυσικό σας κατάστημα ή η επιχείρησή σας αφού οι χρήστες σας βρίσκουν online!

 • Μια σύγχρονη ιστοσελίδα, δείχνει μια σύγχρονη επιχείρηση!

  Η επιχείρησή σας, δεν αρκεί να είναι σύγχρονη αλλά πρέπει και να δείχνει! Στην εποχή που το internet είναι ηγέτης στην επικοινωνία και την πληροφορία, η επιχείρησή σας δεν μπορεί να απέχει από αυτό.

4 βασικοί άξονες

 • 01. Σύγχρονο Design

  Δεν σας περιορίζουμε στην υποχρεωτική επιλογή κάποιου έτοιμου template. Η ομάδα μας μπορεί να σχεδιάσει και κατασκευάσει ένα custom και μοναδικό template για εσάς.

 • 02. Responsive Design

  Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε προσαρμόζονται ιδανικά σε κάθε συσκευή, είτε αυτή είναι ένας απλός υπολογιστής, είτε laptop, είτε tablet, είτε κινητά τηλέφωνα.

 • 03. SEO

  Εφαρμογή των κατάλληλων τεχνικών SEO ώστε η σελίδα σας να μπορεί να ανιχνευτεί σωστά από τις μηχανές αναζήτησης και να αποκτήσει υψηλότερη θέση στην κατάταξη

 • 04. Ταχύτητα

  Ο συνδυασμός σύγχρονων τεχνολογιών caching με servers υψηλών επιδόσεων, θα κάνει τη σελίδα σας να φορτώνει γρήγορα χωρίς καθυστερήσεις αποφεύγοντας την απώλεια επισκεψιμότητας

Τι άλλο περιλαμβάνει
η κατασκευή ιστοσελίδας

Στην κατασκευή ιστοσελίδων, ανάλογα τις ανάγκες τις κάθε εταιρείας επιλέγονται και τα αντίστοιχα και κατάλληλα εργαλεία και υπηρεσίες που θεωρούμε απαραίτητα για την επίτευξη των στόχων που έχουν καθοριστεί. Τα βασικότερα από αυτά είναι:

 • Custom Design
 • Responsive Design
 • On-page SEO
 • Πιστοποιητικό SSL
 • Βελτιστοποίηση εικόνων
 • Χάρτες Google
 • GDPR
 • Προσθήκη Γλωσσών
 • Συλλογή φωτογραφιών
 • Συλλογή βίντεο
 • Φόρμα επικοινωνίας
 • Σύστημα newsletter
 • Εύκολη διαχείρισης
 • Εκπαίδευση διαχείρισης
 • Υψηλές ταχύτητες
 • Στατιστικά στοιχεία

Συχνές Ερωτήσεις

Οι απαντήσεις μας στις πιο συνηθισμένες και σημαντικές ερωτήσεις των υποψήφιων πελατών μας

Ο μέσος χρόνος ολοκλήρωσης μιας ιστοσελίδας κυμαίνεται μεταξύ 5-10 εργάσιμων ημερών. Στην περίπτωση που αναφερόμαστε σε κατασκευή eshop, ο χρόνος είναι περίπου 10-15 εργάσιμες.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που μπορεί να καθυστερήσουν παραπάνω την κατασκευή της ιστοσελίδας οι οποίοι έχουν να κάνουν με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε εταιρείας (επιπλέον γλώσσες εμφάνισης, διασύνδεση με ERP, διασυνδέσεις με μεταφορικές εταιρείες, διασυνδέσεις με τράπεζα, paypal, viva payments κ.α.)

Σε καμία περίπτωση όμως η ομάδα μας δεν θα “θυσιάσει” την ποιότητα χάριν της ταχύτητας. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι αυτό το οποίο μας χαρακτηρίζει: Σύγχρονο, εντυπωσιακό, μοναδικό και λειτουργικό.

Η κατασκευή ιστοσελίδων, σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες, δεν μπορεί να είναι συγκεκριμένη. Κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή και έχει τις δικές της ανάγκες προβολής. Οπότε εκ των πραγμάτων, η τιμή δεν μπορεί να είναι συγκεκριμένη πριν γίνει μελέτη των αναγκών σας.

Ενδεικτικοί παράγοντες που μπορεί να αυξήσουν το κόστος είναι οι επιπλέον γλώσσες εμφάνισης, διάφορες διασυνδέσεις (ERP, μεταφορικές εταιρείες, τράπεζες, paypal, viva payments κ.α.) αλλά και το αν επιλέξετε κάποιο έτοιμο template ή θέλετε να το σχεδιάσουμε εμείς αποκλειστικά για εσάς (custom).

Αυτό που σας εγγυόμαστε είναι ότι αντιλαμβανόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς χωρίς να ρίχνουμε την ποιότητα.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε προσαρμόζονται ιδανικά σε κάθε συσκευή, είτε αυτή είναι ένας απλό υπολογιστής, είτε laptop, είτε tablet, είτε κινητά τηλέφωνα.

Η ταχύτητα φόρτωσης μιας ιστοσελίδας έχει πολύ μεγάλη σημασία και για την επισκεψιμότητα (αν η σελίδα αργεί οι επισκέπτες συνήθως αποχωρούν) αλλά και την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης.

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί τις πιο τελευταίες και σύγχρονες τεχνικές ώστε η ιστοσελίδα σας να φορτώνει αμέσως! Επίσης οι server μας είναι επίσης γρήγοροι οπότε η ταχύτητα αυξάνεται ακόμα περισσότερο.

Εάν θέλετε να ελέγξετε μόνοι σας την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας, τα καλύτερα εργαλεία είναι το GTmetrix και το Google Pagespeed Insights.

Η ιστοσελίδα είναι δική σας. Πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε αν το επιθυμείτε. Από εμάς, θα λάβετε κωδικούς για το διαχειριστικό περιβάλλον και θα σας εκπαιδεύσουμε στη διαχείρισή και προσθήκη περιεχομένου.

Από κει και πέρα, κατόπιν μεταξύ μας συνεννόησης, η ομάδα μας μπορεί να αναλάβει το “γέμισμα” και την διαχείριση του περιεχομένου σας.

Φυσικά! Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι πλήρως δυναμικές και επεκτάσιμες έτσι ώστε να μπορούν να αλλάξουν για να καλύψουν τυχόν μελλοντικές σας ανάγκες.

Όχι! Δεν σας περιορίζουμε στην υποχρεωτική επιλογή κάποιου έτοιμου template.

Η ομάδα μας μπορεί να σχεδιάσει και κατασκευάσει ένα custom και μοναδικό template για εσάς το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες αλλά και την αισθητική σας.

Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι απόλυτα φιλικές στην Google (αλλά και στις μηχανές αναζήτησης) και ακολουθούμε όλες τις οδηγίες και τεχνικές που ανακοινώνουν κατά καιρούς μιας και αλλάζουν συνεχώς.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί παράμετροι που συμβάλουν στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας όπως η ταχύτητα της, η επιλογή του κατάλληλου περιεχομένου, η αλλαγή του σε τακτά χρονικά διαστήματα κ.α.

Οι ιστοσελίδες των πελατών μας βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης για τις λέξεις κλειδιά που στοχεύουν, αλλά αυτό χρειάζεται χρόνο και ποιοτικό περιεχόμενο.

Αν κάποιος σας υποσχεθεί ότι θα σας βγάλει πρώτους, σίγουρα σας λέει ψέματα.

Ας μιλήσουμε για το Project σας

Δώστε μας τις βασικές πληροφορίες για αυτό που ενδιαφέρεστε και η ομάδα μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό

  Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά