Η υπηρεσία Google My Business αποτελεί ένα δωρεάν και εύχρηστο εργαλείο το οποίο σας παρέχει την δυνατότητα να δώσετε στην επιχείρησή σας δημόσια ταυτότητα αλλά και παρουσία στην Google, λειτουργώντας παράλληλα και συμπληρωματικά με την ιστοσελίδα σας.

Οι πληροφορίες που θα καταχωρηθούν σχετικά με την επιχείρησή σας (πχ ωράριο λειτουργίας, αριθμός τηλεφώνου, οδηγίες μετάβασης κ.α.) θα μπορούν να προβάλλονται στην Μηχανή Αναζήτησης της Google (Google Search), στους Χάρτες της Google (Google Maps) και στο Google+. Επίσης πληροφορεί για τρέχοντα νέα ενώ ταυτόχρονα πελάτης και ιδιοκτήτης μπορούν να αλληλοεπιδρούν, ανταλλάζοντας απόψεις και σχόλια για την εταιρεία, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της.

Επίσης, βοηθά την online σελίδα σας να έχει μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

Google My Business

Τι κερδίζει η επιχείρησή σας με το Google My Business

Διευκολύνετε τους πελάτες σας να βρούν την επιχείρησή σας

Διευκολύνετε τους πελάτες σας προβάλλοντας όλες τις βασικές πληροφορίες σας όπως διεύθυνση, τηλέφωνο, website, ώρες λειτουργίας κ.α.

Εμφανίζεστε στους Χάρτες Google από οποιαδήποτε συσκευή

Οι επισκέπτες / πελάτες σας μπορούν να σας βρουν στους χάρτες της Google από οποιαδήποτε συσκευή κι αν χρησιμοποιούν

Εμφανίζετε πληροφορίες για την επιχείρησή σας

Όσο περισσότερες πληροφορίες καταχωρήσετε στο Google My Business για την επιχείρησή σας, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να τύχετε καλύτερης αποδοχής απ’ το κοινό που θα σας ψάξει μέσω της Google και των Google Maps

Αλληλεπιδράτε με τους επισκέπτες / πελάτες σας

Ζητήστε και εμφανίστε κριτικές από τους πελάτες σας ενισχύοντας σημαντικά την φήμη και την αξιοπιστία μιας επιχείρησης σας, απαντήστε στις αξιολογήσεις τους, ενημερώστε τους για νέα και προσφορές κ.α.

Εντυπωσιακή εμφάνιση στα οργανικά αποτελέσματα της Google

Η παρουσία της επιχείρησή σας στα αποτελέσματα της Google θα είναι πλήρης και εντυπωσιακή εμφανίζοντας τις βασικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο, ωράριο λειτουργίας, website κ.α.), χάρτες, φωτογραφίες κ.α.

Αναδείξτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας

Προσθέτοντας πληροφορίες και εισάγοντας λέξεις-κλειδιά στις περιγραφές είτε των προϊόντων και υπηρεσιών βοηθάτε τους αλγορίθμους της Google να καταλάβουν καλύτερα τι προσφέρετε βελτιώνοντας την παρουσία σας στη μηχανή αναζήτησης της